A Cozy Respite

A 312sqm office reception & lounge space at Keppel Towers, Ho Chiang Road, completed in 2017

Photo by Memena Lee, Text by Ong Miaw Hui

Upon reaching the reception of the Zalora office, one would be greeted by the expanse of a curved white wall that stretches all the way in. The curvature acts like the extended arm of an usher, welcoming you into the space. Treated with a white travertine effect, the wall is painted in a cool white shade to instantly brighten the area, allowing for a clean look to achieve a professional first impression.

Beyond the reception is a dual-purpose large space which can be bisected into two zones - training room and lounge.
 

The training room is designed to fit at least 80 people at one time. To accommodate the two purposes, mobile furniture is strategically placed so they can be gathered when need be. Bi-fold doors and panels segregate the area to contain the sound during meetings and discussions.

Where the lounge is, clusters of pendant lights that hang from the ceiling serve as main features. A frame decorated with artificial greenery is fitted around the lights to evince a botanical vibe and soften the atmosphere. The light temperature here is warm, casting its orangey glow to create a vibe that is both moody and relaxing. This might just be the perfect place to take a breather.

Komorebi Interior Design Singapore M E

© Copyright 2019 Komorebi Pte Ltd (UEN: 201604934D). All Rights Reserved.

  • Facebook
  • Instagram
LOGO (GRAY) 2019 AUG_1800 x1800_300DPI.j